ECO (no certificat) – Bistec Angus (tallat) 500gr.

11.00

PRODUCTE:

500gr de bistec tallat Angus-Aubrac (conegut com a “Nebraska”), normalment dues unitats de 250gr.

ORÍGEN:

Catalunya: Muntanyes de Port Bou i Colera, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, la Molina, Cantonigrós.

PRODUCTOR:

Per què és una carn de gran qualitat? 

Perquè després de 35 anys d’experiència, hem pogut comprovar que la millor qualitat bé donada per la infiltració del greix de l’animal. El greix infiltrat és colesterol bo i ho hem trobat a la raça ANGUS (també coneguda per Nebraska), que és una de les varietats de bovins més preuades arreu del món, dóna una carn marbrejada apreciada per les seves qualitats gustatives i té més contingut de greix no saturat (baix contingut de colesterol), alt contingut d’Omega 3, CLA, Betacarotens i vitamina E.

Per què és necessària la seguretat alimentària? 

Perquè cada dia ens arriben carns de totes les parts del món, sense que passin l’estricte control sanitari que hem de passar nosaltres.

Nosaltres podem garantir que els nostres animals no han estat hormonats, no se’ls ha donat clembuterol, no se’ls ha donat antibiòtics, no s’inclouen bacteris per estovar la carn,…

Com aconseguim el benestar animal? 

Els nostres animals són criats en extensiu, a l’aire lliure, no estan estabulats, i depenent de l’època de l’any, es poden trobar entre: les muntanyes de Port Bou i Colera, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, la Molina, Cantonigrós i a casa nostra “El Pujol” una finca que pertany al terme municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer, totes elles finques ecològiques.

Com els criem: 

Els vedells estan amb la mare els 8 primers mesos de vida, se’ls desmama passant una transició de 3 a 5 mesos amb herba de bona qualitat, llavors se’ls torna a passar a pastura on passaran 7 o 8 mesos més, i finalment estaran amb estabulació semi-lliure 4 o 5 mesos més, on se’ls donarà gra de qualitat: ordi, blat de moro i soja, per aconseguir una carn més tendra i per aconseguir la infiltració de greix.

Tant a pastures, com quan estan en el període de transició, el menjar prové de les nostres finques ecològiques. Manel Anglada i Cristina Rodríguez.

Ressenyes


Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “ECO (no certificat) – Bistec Angus (tallat) 500gr.”